Моторизиран корниз за пердета Glyde

Иновативен

Моторизираният корниз за пердета GlydeaTM е резултат на години професионален опит и усъвършенстване. Това решение предлага отлично потребителско преживяване, както и широк набор от функции и е пример за новаторския дух на Somfy и непрекъснатия стремеж към качество. GlydeaTM удължава живота на завесите като предотвратява щети, причинени от неравномерното натоварване при ръчно управление.

Комфортен

Проектиран за висок клас жилища, хотели, конферентни зали и търговски помещения, моторизирания корниз за пердета GlydeaTM осигурява удобно решение за намаляване на отблясъците и неприкосновеността на личния живот, за защита на интериори от вредните ултравиолетови лъчи, като същевременно намалява разходите за ел. енергия. Ниско ниво на шум (<44 db (A)), което се дължи на дизайна на мотора и използването на най- високо качествени ремъци и водачи.

Приспособим

Моторизираният корниз за пердета GlydeaTM е съвместим с трите типа завеси – перде плисе, RippleFold® и Accordia®. Освен това, корнизът е проектиран да се адаптира лесно към различни технологии за контрол, включително инфрачервения, сух контакт, Radio Technology Somfy® (RTS), RS485, Z-Wave® и ZigBee®. 10- метров корниз издържа тежест на пердето – до 60 кг.

Както при всички продукти Somfy, моторизираният корниз за пердета GlydeaTM се предлага с 5 години гаранция. Проектиран е за 15 години функционалност.