Монтаж на дограма

От опит знаем, че колкото и да е скъпа една дограма, не е ли монтирана коректно и професионално, то тя губи своите най-важни свойства, а именно – термоизолацията и шумоизолацията!
При спазване на всички правила за демонтаж и монтаж на дограмата получавате издръжливост, качество, надеждност, топлина и уют в дома си.

  

България Пласт Трейд ЕООД извършва монтажи на PVC и Ал. дограма с високо качество, чрез помощта на съвременни методи, средства и материали . Монтажните ни екипи се състоят от обучени специалисти.  Компанията провежда системни курсове за обучение и квалифициране на работниците си. До сега ние имаме реализирани повече от 400 000 успешно монтирани прозореца! Доверете се на нашия дългогодишен опит и отлична подготовка. Дори и най-сложните поръчки и задания ще бъдат изпълнени професионално, бързо и точно.

България Пласт Трейд ЕООД предлага гаранция за качество на направения монтаж.

ДЕМОНТАЖ НА СТАРИ ПРОЗОРЦИ

В случай, че обекта разполага със стара дограма, то ние ще я отстраним внимателно, като премахнем старите рамки и си почистим прозореца, на който ще се монтира новата дограма.

  

МОНТАЖ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

За ваше удобство при използване PVC и Ал. дограма, в допълнение към монтажа на дограмата си, можете да поръчате и монтирането на комарници, первази или други допълнителни елементи и аксесоари. А за да получи прозореца ви по-завършен вид, но и за да ви предпазва от любопитни очи на минувачи, България Пласт Трейд ЕООД предлага и различни видове щори.