Ремонт на дограма

Търсите качествен ремонт вашата дограма – прозорци или врати? Вие сте попаднали на правилното място!

България Пласт Трейд ЕООД предлага ремонт на дограма и врати с всякаква сложност на високо професионално ниво! Всеки един ремонт се извършена от обучени експерти на фирмата.

Дори и най-добрата дограма, с високо качество не е вечна. Чрез нашата услуга „Ремонт на дограма“ вие ще можете си върнете оригиналните функционални характеристики на вашата дограма. Това предпазва от по-нататъшно увреждане, което ще запази топлината и уюта на дома ви. Ремонтните дейности по дограмата изискват специални технически умения и знания, следователно, трябва да се извършват от професионалисти, които са преминали през обучение.

  

Служителите България Пласт Трейд ЕООД не само ще извършат висококачествен ремонт на вашата дограма, но и ще ви посъветват за по-нататъшна правилна експлоатация и грижа на дограмата. Ако имате нужда от спешен ремонт на дограма, изискващ бърза реакция, нашите специалисти ще пристигнат незабавно на посочения адрес, ще направят качествена диагностика на проблемите по вашата дограма и ще ги отстраняват бързо. Цените ремонт за на дограма и условията се изготвят индивидуално и се уговарят предварително.

С настъпването на студеното време започват да се  появяват различни дефекти и недостатъци по дограмата, като:

  • духане от прозорците,
  • проблеми с отварянето и затварянето
  • нефункциониращи дръжки или панти
  • износване каучуковите уплътнения и др.

Всеки един от изброените проблеми намаля енергоефективността на вашата дограма.  Навременният ремонт на дограмата ще ви спести пари от електроенергия.