Алуминиеви парапети - Bulgaria Plast - производител на ал. и pvc дограма

Алуминиеви парапети

ПАРАПЕТИ

Алуминиевите парапети са едно добро решение за всеки модерен интериор или тераса. Предимството е, че са супер леки и лесни за монтиране, тъй като не се заваряват. Използват се готови профили, които лесно могат да се подменят. Много проекти включват елементи като рампи, тераси, стълбища и други, които се нуждаят от системи за парапети заради безопасността. България Пласт разполага с алуминиеви парапети, които отговарят на всички мерки за безопасност, добавяйки изтънчена и висококачествена визия към Вашия проект.
Алуминиевите парапети от България Пласт използват силата на алуминия, за да предложат уникална и изгодна функционалност. Алуминиевият парапет не се нуждае от поддръжка и ще издържи на всякакви природни условия. Лекия метал на алуминия прави монтажа лек, позволявайки ви да се насладите на готовия си проект по-рано и с по-малко главоболия.
Предимства на алуминиевите парапети:

  • Персонализация

Всеки един проект се изработва от специализирани дизайнери. Към всяка система за парапети може да се добавят допълнителни опции и екстри. Крайният продукт ще бъде направен според размерите на клиента, за да сме сигурни, че ще съвпадне.

  •  Лесен и бърз монтаж

Поради пълното им персонализиране, системите за парапети България Пласт  поддържат монтажа на място до минимум. В комбинация с дизайн без заварки, алуминиевите парапетни системи правят монтажа лесен и бърз.

  • Издръжливост

Изработени от дълготраен алуминий, парапетите ще останат красиви, дори и след години интензивно ползване. В допълнение, алуминиеви парапети няма нужда от допълнителна поддръжка за разлика от дървените.  Всичко, което се изисква е веднъж да се монтира,  а след това безгрижно да се отпуснете и да се забавлявате!

Алуминиеви парапети на супер цени

Разгледайте нашите предложения за алуминиеви парапети и ще със сигурност ще намерите
това, което търсите. България Пласт предлага изключително разнообразие от видове парапети, като струнни и стъклени. Качество без конкуренция!